Over Rinada Entertainment


Rinada stelt zich als doel mensen een unieke beleving mee te geven. We doen dit door middel van onze interactieve games. De games kunnen plezier en ontspanning als doel hebben maar ook maken we games waarin de speler iets leert, bijvoorbeeld over zichzelf of over de medespelers. Dat laatste noemen we ook wel serious gaming.

Het spel brengt iets bijzonders in de mens naar boven. Je kent zelf vast de voorbeelden wel van spelers die ineens heel fanatiek zijn of gedrag laten zien waarvan je dacht: dat had ik nooit achter die persoon gezocht. Het spel brengt dus kanten vanzelf naar boven. Blijkbaar had je die altijd al in je maar kwam het er niet uit…?!

Het grote voordeel van een game is namelijk dat het een onechte realiteit schept. In het spel zijn er consequenties aan interventies maar zodra het spel stopt vervallen die consequenties met het spel. De detective is weer je collega en de man waar je zo boos tegen deed is weer je vriend.
Deze schijnrealiteit geeft de speler mogelijkheden te experimenten met interventies die de speler in de realiteit niet zou durven. In het spel immers zitten die consequenties er niet aan.
Dat is precies de basis waar Rinada in al haar concepten mee speelt. Hoe kunnen we de speler iets laten ervaren. En vooral ook: Hoe kan deze ervaring door gaan werken als het spel gestopt is.
Want ook al was het spel niet echt. Wat je ervaren hebt was wel echt. Iemand die in een spel ervaart hoe het is de leiding te nemen kan door deze ervaring in het echte leven gemakkelijker de leiding nemen.

Rinada kent drie onderdelen zoals u op de website kan zien. Webshops, Events en games op maat. Door deze verscheidenheid kunnen we u altijd een passend product aanbieden voor elk budget. We stellen ons steeds nieuwe doelen en zullen u blijven verrassen met nieuwe producten.
Ook de komende jaren zal Rinada Entertainment blijven groeien en ontwikkelen. We staan open voor vernieuwende samenwerking en frisse ideeen.
Dus heb je interesse met ons samen te werken of wil je van onze diensten gebruik maken? Neem dan contact met ons op.